Vergaderingen

Huur van de locatie: per dagdeel €250,00 (exclusief 21% btw). Voor iedere aanwezige persoon: €8,00 (max. 16 personen).

Bij deze prijs is inbegrepen: alle frisdranken, koffie, thee, water, koekjes en fruit.

Als er een lunch of diner gewenst is zijn de kosten daarvoor €12,50 p.p. voor een lunch. en €30,00 p.p. voor een driegangen diner. U geeft dan van te voren aan wat uw gezelschap wil eten. U kunt daarbij van de kaart kiezen; zie daarvoor de menukaart van www.heteilandinhetweiland.nl.

Het is mogelijk om met de boot aan de overkant afgezet te worden om een wandeling in de natuur te kunnen maken.

Ook is het mogelijk dat het hele gezelschap met de boot opgehaald wordt, lopen naar het eiland kan natuurlijk ook.

Er is een beamer, flip-over en een white board aanwezig.

 

Afhuren particulieren

Het is mogelijk om de brasserie af te huren met een gezelschap van maximaal 30 personen. Het is dan alleen mogelijk om het eten van onze kaart te kiezen, dus geen buffetten, barbecues en high tea. Ook is het zo dat onze brasserie altijd om 22.00 uur sluit.

Voor een groep van 16-30 personen zijn de kosten €1200,00. Dat is inclusief het eten (drie-gangen menu vrij van de kaart, hapjes en brood vooraf) en exclusief de drankjes. Voor de duur rekenen wij op 5 uur. Mocht u langer willen blijven en bv. om 14.00 uur willen aanvangen, rekenen wij € 100,- per uur dat het langer heeft geduurd dan 5 uur.

Bij een groepsgrootte van maximaal 16 personen is dat €800,00 inclusief het eten en exclusief de drankjes. Deze avonden/middagen worden dan helemaal verzorgd, en de brasserie is dan exclusief voor uw gezelschap.

 

Natuurhuisje

Ook hebben wij de beschikking over een natuurhuisje. Mocht u eens een weekendje of een week het eilandgevoel willen beleven, kunt u ons vinden op www.natuurhuisje.nl . Daar vindt u alle inhoudelijke informatie over het huisje.

Het tarief voor twee personen is € 90,- per nacht. Twee nachten is hierbij het minimum.